8 Mayıs 2011 Pazar

Annelik

Bütün kadınlar madden ya da manen annedir aslında.
Annemin beni sevdiği, anneannemin hem annemi hem beni sevdiği gibi benim de henüz doğmamış çocuklarımı sevebilmem ya da benden doğmamış olan çocuklara 'çocuğum' sıcaklığını duyabilmem bunun bir kanıtı ve kadınlara bahşedilmiş en güzel duygu ya da güdü.

Keşke yanlarında olabilseydim bugün annem, anneannem, anne yarısı teyzelerimin..
Hepimiz bir yerlerdeyiz ama en yalnız olan annemle ben kaldık;tesellilikleri var en azından diyorum diğerlerinin yanlarında peki biz??
Sabah duyunca o dalgalı dalgalı sesini, üstüne de yine kendini dik tutma çabalarını hissedince şeytan kalk git dedi;'deli kızım hiç uslanmayacaksın' sözünü duymak için yarın sabah dönmek zorunda olsan da kalk git...

Yine de şükürler ediyorum en azından bir süre sonra dizine uzanabileceğim bir annem olduğu için ya da her aradığımda sesini duyabilme imkanım olduğu için.. Her koşulda yanımda olduğu için, gözümün yaşına hiç dayanamadığı kadar sevincim mutluluğumla da mutlu olabildiği için, İYİ Kİ VAR OLDUĞU İÇİN şükürler olsun..


Bugün yola annelerinin dünyadaki varlığı olmadan devam edebilen, vücutlarına annelerinin de kalbini sığdıranların da günü.O yüzden kendi geçici uzaklığım ayrılığımı dert etmemeye çalışıyorum.

AŞK ise gerçek mucize;güne not düşmem gerek şimdiye kadarki en güzel tebriğini:
'Hayallerimin eşi ve küçük tosbağalarımızın eteğine yapışacağı hayallerimin annesinin anneler günü kutlu olsun!'


Bu da benim favori anneler günü reklam filmim paylaşmadan duramayacağım; tıktık :))))


3 yorum: