7 Temmuz 2011 Perşembe

Harcıyorum..

Çalışmaya çalışıyorum!
Yaz ortasında en sevdiğim aydan,temmuzdan iki günümü en sevmediğim derse üstelik saçma bir kompleks uğruna ve hiç hak etmediğim halde HARCIYORUM!


Şimdiye kadar önemli olsun ya da olmasın (hoş bizim bölümde önemsiz ders de yok) bütün derslerden alnımın akıyla çıktım;alttan ders bile almadan bugüne kadar geldim.Bunu övünmek için söylemiyorum, kendimi poh pohlamak niyetinde de değilim.

Sadece açık yüreklilikle söylüyorum;çok emek veriyorum, gecemi gündüzüme katıyorum, günlerce uyumadan yaşıyorum, kendimden geçip kendimden vererek bir şeyleri başarmaya çalışıyorum.

Yeri geldi sınav haftası bittiğinde 40 kiloya düşmüş oldum(1.70 boyda 40 kilo!),yeri geldi boynumun ağrısından günlerce kıvrandım ama hiç bir zaman bugünkü gibi günümü harcadığımı düşünmedim.Üç sene içinde hiç!

Ama bu sefer;
Haksızlığa uğradım.
Hatta uğradık!
İki yüz küsür kişinin hakkı öyle ya da böyle yendi.
Bir kompleks uğruna,eğitimi kazanç kapısı yapmak adına,nemalanmak adına... 
İlk vizeden 70 alabilen birinin ikinciden 10, finaldense 2.vizenin aynı soruları olmasına rağmen 17 alması mümkün mü? Üstelik aynı durumda olan yüzlerce kişi? Hepimiz birden ikinci dönem gerizekalı mı olmaya karar verdik? Aynı anda radyoaktif maddeye mi maruz kaldık?

Bütünlemede de aynı soruları soracakmış! Sor bebeğim sor 25 alırız ondan da olur biter!

Üstelik bunu yapan da dekan! Kossskocaa dekan dersin değil mi.... 
Deme...

Yanarım yanarım tatilimi böldüğüme yanarım..Geçmek kalmak umrumda değil artık,tükettim o aşamayı...

2 yorum:

  1. Aaaaa haksızlık çok kötü :( Emimin o kişi cezasını bulacaktır. Rabbim yardımcınız olsun.

    YanıtlaSil