10 Şubat 2012 Cuma

bunun adı iletişmek mi?

Uzaktan bir akrabamız var,kimimin neyidir bilmem. Zaten karmaşık aile işlerini oldum olası beynim almaz,eltiymiş, kayınmış,baldızmış..Bir de bizde her şeyden ikişer üçer tane var üveymiş,ilk evliliktenmiş,ikinci evliliktenmiş falan böyle saçma işler.
Her neyse işte bu uzaktan akraba hatun kişi hatta dur adını da yazayım Fevziye kişisinin annesi vefat etmiş,Allah rahmet eylesin,benim anacığım da vefalı bir insan örneği olarak başsağlığı için aramış.Şimdi böyle bir konuyla,başsağılığı telefonuyla benim özel hayatımın nasıl bir ilgisi olabilir soruyorum size blog ahalisi!

Laf dönmüş dolaşmış (!?) bana gelmiş,
okul bitiyor muymuş,
nerde çalışacakmışım,
e artık Bursa'ya dönermişim,
okul da bitince ne işim varmış başka şehirlerde 

gibi,bu eksende dönen soruların ardından esas soruya ve yoruma geliyoruz;

'Arkadaşım' -ki burda sevgili anlamında- var mıymış,aman aman olmasınmış,okul bitince öyle hemen evlenmelere kalkmayacakmışım!

Hadi bak diyelim ki bütüüüüün o çalışma hayatıma,yaşayacağım yere kadar burnunu soktun,tamam.Ama sevgilim olup olmamasından ve ve ve evlilik gibi bir meseleden dahası ne zaman evlenip evlenmeyeceğimden sana ne be!
Hele bir de bunun için annemi telefonda sıkıştırmak nedir?

Hal hatır mı soruyorsun,iletişime mi geçiyorsun,fikir mi veriyorsun yoksaaa kendine dedikodu malzemesi mi çıkarıyorsun?Bilelim de ona göre..

Evlenmelere kalkmayacakmışım! Laf ola da beri gele,kelimelere usluba bak ya!Durdukça sinirleniyorum!

Kim veriyor bu hakkı,bu kadar içimize özelimize kadar girebilme cesaretini nerden buluyor bu insanlar anlamıyorum.Bana bu soruyu annem bile sormadı,böyle bir şey söylemedi bugüne kadar.Sen de kimsin Fevziye,nesin sen?Yıllardır yüzünü bile görmediğim,ara sıra bayramdan seyrana anca okul nasıl gidiyor muhabbetine kadar laf üretebildiği bir insanım ben.Şimdi ne hakla,ne yüzle?

Gerçekten sinir oluyorum böylelerine..

6 yorum:

  1. Sana dair kötü planları olabilir o zaman. Kendince uygun gördüğü bir eş adayı mesela... Kim bilir.
    Böyle lüzumsuzlar çok maalesef. :/

    YanıtlaSil
  2. bunun bi benzerini aylaaarr önce ben de yazmıştım.sana sonuna kadar tam destek veriyorum,benim de başıma geldi ve bu durumdan nefret ediyorum,söylenecek şey de çok var ama Fevziye hanım sadece bi konuda haklı:Bursa'ya gelsene:D

    YanıtlaSil
  3. :))) Macir ısı gibi göründü bana...

    YanıtlaSil
  4. Bu yaşların da sıkıntısı bu galiba,çoğu arkadaşım aynı konulardan dertli,bir gün haberim olmadan evlendirileceğim galiba diyen bir erkek arkadaşım bile var yani :D
    Belli mi olur Bursa işi de,olur mu olur:)Bursa güzeldir,sevilir sevilir :))

    YanıtlaSil
  5. firari yolcu;aynı ihtimal aklıma gelmedi değil hani!bakalım göreceğiz:)

    YanıtlaSil
  6. tully,haksız da sayılmazsın tam macır işi tam! :))

    YanıtlaSil