3 Kasım 2011 Perşembe

Bana Ne Oldu Söyle

Ben hiç böyle değildim

Ben ki hiç yorulmamakla övünen,hep kendine yapacak ufak tefek de olsa bir şeyler bulan,en olmadık zamanlarda bile küçük şeylerle mutlu olabilen en azından gülümseyebilen bir insandım..

Bana ne oldu?
Nedir bunca ağır gelen, elimi kolumu kesen ,beni hareketsiz bırakan?

Yemek yemeyi hep çok sevmişimdir ama şu anki hallerim bile depresyon işareti;tatlı pek sevmem, midem bulanır aslında ama mesela şimdi nutella kavanozu elimden düşmüyor sırf BOŞLUKTAN!Kendimi hep yemeğe sevk ediyorum..

Aslında çok da yoğunum ama o yoğunluğun bile boş olduğunu düşünüyorum e tamam bunu yapıyorum da ne olacak/ne oluyor gibi..

Derdimi anlatamadım bu satırlarda onun farkındayım ama ilk yazdığım haliyle kalsın düzeltmeyeceğim.Evet düzeltmeye bile halim yok!
İçimden hareket etmek bile gelmiyor ki bilen bilir ben normalde hiç hareketsiz duramam!

Ben bu Eleniyi hiç sevmedim..Kendimden hiç mi hiç memnun değilim bu aralar..Biz kadınların zaten en tipik özelliği ruhsal olarak iyi durumda olmayınca fiziksel olarak da kendimizi iyi hissedemiyoruz.Aynada bakan suratı sevmedim bu sabah,hiç bir şey yakışmadı üzerime,bütün gün bunu dert ettim.Yani bunun gibi aslında 'saçma' dertlerim var görünürde.Ama asıl sebep derindeki huzursuzluğum.Bunlar böyle böyle çıkıyor..

Bayram,yolculuk,aile yemekleri iyi gelir umarım bana...

Not:Kızım senin derdin filan yok hepsi şımarıktan bunların şımarıklıktan diyebilirsiniz, kabulümdür:)

2 yorum:

  1. E yazı kötü başlamış güzel bitmiş işte. Bayram, yolculuk, aile yemekleri :) Daha ne !

    Yine ay venüsün önüne geçmiştir yıldızın kapanmıştır falan geçer. kulak asma sen bu şimdiki zaman rahatsızlıklarına. takma kafana eminim bu sayfayı yayınladıktan sonra bile bir değişim olmuştur iyiye dönük . Yarına kadar silersin hatta bu yazıyı :)

    YanıtlaSil
  2. düne göre daha iyi olduğum kesin,bunda yazmanın da sesime ses destek olanların da etkisi çok çok büyük!
    Yazıyı silmeyi düşünmüyorum bu da bir yaşanmışlık,iyilerim kadar kötülerim de var işte her insan gibi..

    teşekkür ederim,her zamanki gibi güzel yorumun için:)

    YanıtlaSil