30 Kasım 2011 Çarşamba

Zamanın İçinde

Yorgun argın eve gelmişsem,kafamda bin türlü şey varsa,'akşam mutlaka çalışmalıyım'cümlesi dönüyorsa beynimde..

Bir saat kadar izin veriyorum kendime,bir fincan çay yapıyorum- bu aralar favorim portakallı yeşil çay- koltuğuma yerleşip ya biraz televizyona bakıyorum,ya dergilere göz atıyorum ya da bilgisayarımı alıp kucağıma sevdiğim bloglarda,sayfalarda geziniyorum ve bu 'kendime ayırdığım zaman' diyebileceğim zaman dilimi o kadar iyi geliyor ki...Küçük mutluluklarımdan biri de bu benim;zamamanın peşinde,içinde koşturup dururken bir soluklanmak,ufak molalar vermek o aralarda ruhumu besleyecek şeylerle ilgilenmek daha mutlu olmamı sağlıyor..
Tüm yorulmuşlara tavsiyemdir:)
 

Fonda da Michel Fugain çalabilir mesela:)Fransızca olması,oldies kategorisine terfi etmiş olması,kült olması ve bende çok çok özel bir yeri,çok büyük anlamı olan bir filmin müziği olması..Sevmem için yeterli sebepler öyle değil mi?:))


Hamiş:Kara bulutlarımı nihayet savuşturdum başımdan;belki çok mendil eskittim, belki kalbimi çok yordum ama atlattım.Şükür,çok şükür..
Ve yol gösterenim;sevgilim,fidelim..Olmasa çıkamazdım bu karabasanın içinden..Göremediğimi gösterdi,bakamadığım açının farkına vardım;bunca zaman sırf üzülmesin, aklı kalmasın diye ona bunları açmamak doğru değilmiş onu anladım..

Pozitifliğimi seviyorum,neşeli,mutlu,yaşadığı andan zevk alan, küçük mutlulukların peşine düşen ve bunların dolayısıyla çalışkan,üretken halimden çok memnunum!
Lütfen uzak kalsın artık yaşam sevgimi,enerjimi çekip alan olumsuzluklar benden...
(Ne uzun oldu bu böyle,iki paragraf not mu olur!?)

4 yorum:

  1. küçük mutlulukların büyüsün eleni ;) bu şarkı hep komik gelir bana :)

    YanıtlaSil
  2. küçük olduğunda yaşam tarzı haline getirebiliyorsun,büyük mutluluğu her anda yaşayamıyoruz malesef..ben küçük mutluluklarımı hep cebimde taşıyayım o yeter bana:))
    Bu şarkıyı sevmeyen de gördüm ama ilk komik bulan sensin,bunu unutmayacağım :))

    YanıtlaSil
  3. evet aslında büyük mutluluk küçük mutlulukları sıklaştırabildiğimizde ya da küçük mutluluklar sıklaştığında gerçek oluyor diyebiliriz. evet şarkıyı komik buluyorum :) klibi izlememiştim görüntülerle beraber daha komik :)

    YanıtlaSil
  4. şimdi,her bu şarkıyı dinlediğimde komik bir şeyler arayacağım ama ben, hani neresi komik diye:)))

    YanıtlaSil