26 Aralık 2011 Pazartesi

Dünyanın En Kararsız İnsanı Benim!

Hayatımın en zor eylemi karar vermek!
En ufak şeylerden mesela alışverişte bir kazağın kırmızısı mı mavisi mi diye seçmekten tut en hayati kararlara kadar.Olamaz ya böyle bir şey; bazen kendi kendime bile hayret edecek kıvama geliyorum hani.
Üniversiteye başladığımdan beri demeyeyim de hadi son iki yıldır düşündüğüm ve karar vermem gereken bir konu var mezuniyetim sonrası ile ilgili ama bir sonuca ulaşabildim mi?
Elbette ki hayır her gün düşünüyorum ama daha karar vereceğim o 'kutlu gün' henüz gelmedi!

Osho'nun bir kitabında okumuştum;'karar aklın durmasıdır' diyordu.Tamam iyi hoş haklısın da her şeyin öylesini böylesini,olurunu olmazını,ötesini berisini düşünmekten o aklım oldu pert!

Hayır bir de zor zahmet bir karara varıyorum ya sonra nasıl kör bir inat geliyor,dünya tersine de dönse illa o karar verip kafama koyduğum şeyi yapacağım.Bu ne yaman çelişkidir a dostlar!

Kendimden bunalıyorum bazen,kendi kendime yapıp, kendi kendime hayatı zorlaştırıyorum başka hiçbir şey değil.Ne var sanki o kadar ince eleyip sık dokumasam,ne var düşünmeden hareket etsem ve dahası yanlış karar versem, hata yapsam?Dünyanın sonu mu gelecek?Böyle çok düşünüp zor karar verince her yaptığım doğru ve mükemmel mi oluyor?
Elbette hayır!
Ah bu ben!

2 yorum:

  1. O kadar iddialı olma bence (:
    Burçlar gerçek mi bilmiyorum ama terazi'yi görünce hiç şaşırmadım.

    YanıtlaSil
  2. yok yok iddialıyım bu konuda:))
    günlük burç yorumuymuş falan onları ne ciddiye alır ne de inanırım ama genel özellik bakımından kişilikleri etkilediğini düşünüyorum,nasıl oluyor bilmiyorum ama hep tutuyor burçlar insanlarda:))

    YanıtlaSil